Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

Φίλες και φίλοι,

Έξι χρόνια τώρα καλούμε νέους ανθρώπους σαν κι εσάς να λάβουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και να μας παρουσιάσουν τις δικές τους μοναδικές ιδέες που είμαι σίγουρος ότι θα περιβάλλονται από μπόλικο ενθουσιασμό και μεγάλες δόσεις πρωτοτυπίας.

Έχοντας εμπιστοσύνη στις γνώσεις αλλά και τις δυνατότητες της νέας γενιάς, κάτι μου λέει ότι στον διαγωνισμό αυτό θα ακούσουμε πολλά φρέσκα και ενδιαφέροντα επιχειρηματικά σχέδια από εσάς.

Δική μου συμβουλή: Να μη φοβάστε να σχεδιάσετε, να προτείνετε και να υποστηρίξετε ακόμη και τα πιο τρελά σας όνειρα. Μόνο έτσι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Κώστας Μπακογιάννης
Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας

Η πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας να διοργανώσουν για έκτη συνεχή χρονιά έναν διαγωνισμό με αντικείμενο την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία κρίνεται ιδιαιτέρως ωφέλιμη σε μία περίοδο, που η χώρα μας ταλανίζεται από μία πολύπλευρη κοινωνική και παρατεταμένη οικονομική κρίση και έχει ανάγκη από μία δυναμική επανεκκίνηση για να βγει από το τέλμα, να ξαναμπεί στις τροχιές και να ακολουθήσει με αξιώσεις το τρένο της ανάπτυξης των υπολοίπων χωρών.
Η διασύνδεση της εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα, η εκπόνηση εργασιών για βιώσιμες ή μελλοντικές επιχείρησης είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν σημαντικά στην δημιουργία μιας γενιάς νέων δημιουργικών επιχειρηματιών και νέων καινοτόμων επιχειρήσεων αρκεί βέβαια να υπάρχει ένα κράτος και κυβερνήσεις που θα δημιουργήσουν το απαραίτητο φιλικό επενδυτικό περιβάλλον.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για ακόμη μία χρονιά στηρίζει την κίνηση αυτή και πιστεύει στα θετικά για την ελληνική οικονομία αποτελέσματα της .

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας

Ευθύμιος Κ. Καραΐσκος

Ιστοσελίδα: https://pste.gov.gr/